Jako menadżer lub właściciel hotelu wiesz, jak ważne jest zapewnienie gościom wyjątkowego pobytu. Jest to szczególnie widoczne w naszej erze cyfrowej, w której serwisy społecznościowe i witryny z recenzjami online mogą albo rozwinąć, albo zniszczyć twój biznes. Nawet jeśli posiadasz wszystkie niezbędne aspekty, takie jak:
- uprzejma, przyjazna obsługa,
- najbardziej nieskazitelne i komfortowe pokoje
- pyszne jedzenie
istnieje wiele dróg, które możesz pokonać, aby zapewnić jeszcze wyższą jakość obsługi każdego gościa. Coś tak prostego jak zainstalowanie komercyjnego systemu filtracji wody i dozownika wody w Twoim hotelu to tylko jeden z wielu sposobów na zwiększenie satysfakcji gości – i to szybko.
Oto, w jaki sposób komercyjne systemy filtracji wody mogą przynieść korzyści hotelowi i zapewnić lepsze wrażenia każdemu gościowi.
Podnoszą wysiłki na rzecz zrównoważonego rozwoju
Coraz więcej podróżnych staje się świadomych ekologicznie i dlatego wybiera ekologiczne zakwaterowanie i zrównoważone hotele, więc ważne jest, aby Twoja firma spełniała wymagania gości dbających o środowisko. Ponad jedna trzecia podróżnych planuje wybrać bardziej ekologiczne opcje podróży w 2019 r. Niż w 2018 r. Dobrym sposobem na to, aby Twój hotel lub ośrodek ograniczył ślad węglowy i zachował konkurencyjność, jest zainstalowanie komercyjnego systemu filtracji wody. Z racji tego, że te filtry do wody łączą się z istniejącym źródłem wody w hotelu, możesz dozować wodę tylko wtedy, gdy Twoi goście faktycznie jej potrzebują.
Luksusowe doświadczenie dla gości
Podczas gdy punktowe dozowniki wody filtrowanej ułatwiają pracownikom serwowanie pysznej, niegazowanej wody, zapewniają one również wodzie gazowanej podróżnym pełny dostęp do świeżego napoju. Dawno minęły czasy, w których podaje się butelkę z wodą gościowi, lub ustawiasz ją na tacy w pokoju. Zamiast tego, gdy goście proszą o gazowaną wodę, można po prostu wrzucić ją do wysokiej, eleganckiej szklanki z dodatkiem limonki lub cytryny, gdyż filtr wody zrobił już wcześniej całą robotę. Dodatkowo, komercyjne systemy filtracji wody mogą pomóc Twojemu personelowi baru w szybkim przygotowaniu świeżych i smacznych koktajli! Podróżni z pewnością poczują się wyjątkowo, rozpieszczeni i zadbani gdy będą mieć tak łatwo dostępne opcje napojów rzemieślniczych.
Smak jedzenia w hotelu jest lepszy
Jeśli korzystasz z systemu filtrowania wody, aby zaoferować gościom dostęp do czystszej, świeższej wody pitnej, to dlaczego nie używać tej wody do gotowania? Filtrowane dystrybutory wody są świetne do użytku w hotelowej kuchni i mogą dodawać polotu do pozycji menu. Podnoszenie jakości wody w hotelowej restauracji może być wykorzystywane na własną korzyść i wywierać trwałe wrażenie. Ponieważ filtry do wody skutecznie redukują lub usuwają metale ciężkie, pestycydy, azotany, chlor i bakterie, systemy filtracji wody zapobiegają przedostawaniu się nieprzyjemnych zapachów i smaków do żywności – a ponadto są zdrowsze w konsumowaniu. Jeśli szukasz sposobów na skorzystanie z filtrowanej wody w hotelowej restauracji, spróbuj tych kreatywnych zastosowań!
Więcej dowiesz się na: odwrócona osmoza – prostozkranu.pl